Voilà

Fények, színek, terek, otthonok.

2012. február 15. 10:14

bella ragazza

0 komment

A napokban egyre több lakberendező oldalt, blogot olvasgatok, ötletek után kutatva. Számomra nagyon fontos, hogy egy lakás igazi otthonként szolgáljon, ami tükrözi a lakó személyiségét, egységet és harmóniát sugároz, ugyanakkor megnyugtat, netán felvidít, ösztönöz a szürke, unalmas hétköznapokon.
Nem könnyű mindezt elérni, sok energiával, idővel, munkával jár. Fontos hozzá az elhivatottság. Ennek ellenére úgy gondolom, ez egy igazán megtérülő befektetés. Az alábbi fotókat megpillantva, megéreztem a belőlük áradó harmóniát, eleganciát, pozitív életérzést. Úgy gondoltam, fotósorozatot indítok, lakberendezés témában, ahol megmutatom jelenlegi kedvenceimet, szobák szerint témába sorolva. Ma az előszoba kedvenceimet mutatom meg.

Gyönyörű, elegáns kivitelezés. Ami nagyon tetszik és valamikor nekem is biztosan lesz, az a barokk stílusú tükör. Én ezt a stílust előszobaként eltudnám képzelni, bár ha megfigyeljük a képet, ez itt egy minimalista fürdőszoba berendezés. Mennyire szeretitek az arany, barokk, ívelt bútorokat?

Ez már egy praktikusabb, vidám előszoba, nagy tágas tárolóval. Szimpatikus.

Hiába, gyengéim a lélegző tapéták, amik lelket öntenek az üres terekbe, egyszínű falakba. Az arany szín és a tapéta kombinációja nálam veszélyes függőséggel jár.. :)

Ezen a képen a hatalmas, kerek tükör tetszik, a kecses konzolasztallal, nagyon jól mutatnak együtt.

Íme egy vidám, kedves előszoba, ötletes ülőhellyel. Aranyos!

Végül találtam egy kreatív, egyedi "cipőcsurgatót" design-ra, természetességre vágyó figuráknak.

Őszintén bevallom, engem mindegyik fotó megfogott valamiért, mindegyik stílusból felhasználnák egy-két részletet. Nektek melyik fotó tetszik leginkább?

Forrás: http://lakbermagazin.hu/
             http://hetkornalam.blogspot.com/2010/10/eloszoba-otletek.html

A bejegyzés trackback címe:

https://angeltips.blog.hu/api/trackback/id/tr884111987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása