Voilà

Home, sweet...

2012. április 09. 21:29

bella ragazza

0 komment

Kedves csajok. A bejegyzéseimben láthatjátok, hogy a szépség, nőiesség, pozitív életfelfogás mellett szívügyem a fotózás és a lakberendezés. Aki ismer, tudja, hogy az életteremet igyekszem igényesen kialakítani, ahol színek, harmónia és energia fogad, nap mint nap.

Persze ízlések és pofonok születnek, de bízom benne, a harmónia látszik a fotókon. Mielőtt belemélyedtek a nézelődésbe, el kell mesélnem, mit is láthattok...

Pár hónappal ezelőtt új lakásba költöztünk. Tágas társasház, még nagyobb kerttel. Villámgyorsan átköltöztünk. Folyamatosan berendeztünk, alakítottunk, formáltunk.
Mára már kellemes, élhető otthonná alakultak a szobák.

Innen láthattok képeket, kiváncsi vagyok a véleményetekre. Milyen részletekkel tudnám még szépíteni? Várom a tippjeiteket, ti mivel tennétek még otthonosabbá, elegánsabbá?

Itt a mi kis glamúros fürdőszobánk. Hogy tetszik? Következzék a folyosó, ahová tervezek még egy-két nagy, cserepes virágot.

Mit szóltok hozzá? A fürdő színe az enyém, míg a folyosó szín a férjem választása. Egyelőre róluk készült jó kép, de a hálóról, nappaliról is készítek hamarosan... :)

0 komment
Megosztás:

Címkék: home sweet

A bejegyzés trackback címe:

https://angeltips.blog.hu/api/trackback/id/tr534374182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása