Voilà

Szokatlan éttermek hihetetlen formában...

2012. április 10. 07:47

bella ragazza

0 komment

A minap olyan éttermekről olvastam, amelyek nem a különleges menüről, annál inkább a hihetetlen helyszínekről híresek. Döntsétek el Ti, melyik túlzás, vagy melyik tűnik teljesen természetesnek... Helyszínekből nincs hiány - földön, vízen, levegőben.

's Baggers - Nümberg
Kezdjük a legegyszerűbbel. Sokan a jövő éttermeként emlegetik a nümbergi 's Baggers-et, ahol a rendelést érintőképernyőn keresztül lehet leadni, majd egy automata rendszer "szállítja" elénk az ételt. Az űrkorszakra hasonlító étteremben egyébként a szakácson kívül mindent a gépek, pontosabban számítógépek irányítanak.

 

Vízi csoda a Maldív szigetekről
Ithaa Vízalatti Étterme a Maldív szigetekhez tartozik, 16 láb mélyen terjeszkedik el a tengermélyen. Páratlan, 180°-os panoráma kilátás nyílik a tengeri életre. Ez a világ első csupa-üveg étterme, természetesen luxus környezetben. A menü az idény szerint változik, gyermekek nem látogathatják az éttemet.


 


Levegőben: Dinner in the Sky
A Dinner in the Sky egy felejthetetlen élmény, megízesítve egy különleges kulináris élvezettel - és mindez 50m magasságban, egy vacsora az égben. Egyedülálló élmény mindazoknak, akik egy hétköznapi étkezést vagy egy találkozót felejthetetlenné kívánnak tenni. Egy profi csapat közreműködésével egy asztalt 50m magasba emelnek.
Egy ideje pedig már Magyarországon is elérhető!

 

Kulinária zöldimádóknak Új Zélandon - Yellow Treehouse Restaurant
Maga az építmény lenyűgöző építészeti remekmű, ami egy vörösfenyőre van ráültetve. Nemcsak az elhelyezése különleges, maga az építmény is egyedi formával rendelkezik.


 

Forrás: inhabitat.com/yellow-treehouse-restaurant-by-pacific-environments-architects
www.dinnerinthesky.hu/
www.sbaggers.de/
conradhotels3.hilton.com/en/hotels/maldives/conrad-maldives-rangali-island-MLEHICI/amenities/restaurants_ithaa_undersea_restaurant.html

A bejegyzés trackback címe:

https://angeltips.blog.hu/api/trackback/id/tr174374684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása