Voilà

Színes, ízes, cuki tavasz külföldön és itthon.

2012. április 13. 10:10

bella ragazza

0 komment

Nézzünk csak körül idén tavasszal. A kirakatok, reklámok, ruhatervezők, mindenki a cuki színeket választotta. Legyen az pink, korall piros, lazac szín, narancssárga, vagy  neonsárga, lépten-nyomon a megédesített, halvány pasztell árnyalatok köszönnek vissza. Ennek a Louis Vuitton ház sem állt ellen, a fotókon, kampányfilmen láthatjuk is az eredményt.

 

Valljuk be őszintén, van olyan lány, aki ezeknek a kislányos színeknek ellen tud állni?

Nemvagyok trend és divatkövető. Inkább a klasszikus, időtálló ruhákat keresem. Ezekből a tavaszi árnyalatokból viszont én is találok kedvemre valót. Sőt, egy új, korallszínű tavaszi zakó immáron szekrényem fogasán hintázik... :)
A LV-kollekcióból nem tud mindenki kedvére válogatni, s én azt vallom, nincs is rá szükség. Színes, kedves, vidám egyéniségek lehetünk pénztárcabarát árakon is, hisz nem a "fellengzősen drága" ruha teszi az embert. Gondolom ezt én. S bizony sok, médiából ismert nőtársam is.

De lapozzunk. A tavaszi színekre, pajkosságra hazánkban is nyitottak! A Hot magazinnak különleges fotósorozat készült. Nánási Pált nem kell senkinek bemutatni, ő az ötlet atyja. (Kivételes, hogy egy férfi ennyire ráérez a rózsaszín feleség szerepre. Vajon hányszor látta a Stepfordi feleségeket?)

A fotók a Csillag születik indulásának kapcsán készültek Liluról és Nóriról. Ahogy azt a fotók is mutatják, a téma egészen különleges :) A frizurákat Lilu R2-beli fodrászkollégája, Nagy Sándor készítette, míg a csini, színes, baba ruhákat Holdampf Linda válogatta össze. Tökéletes munka, tökéletes feleségekkel. A fotók elsőre megtetszettek. Édes élet magyarosan! :)

 

Hogy tetszik az álomvilág? Megállnák a helyüket stepfordi feleségként is. :) Ha megtetszett a téma, egy-két kulisszafotót is láthattok:

      

Bár a fotók egy hónappal ezelőtt születtek, nekem mindig mosolyt csalnak az arcomra. A ruhák egytől-egyik kislányosan elegánsak, a mentaszínű ruha teljesen megfogott. Szerintem néha kell egy-két fantáziafotó, ha nagyon belemélyedtünk a szürke, dolgos hétköznapokba, hogy kicsit gyönyörködjünk a színekben, mosolyogjunk a szereplőkkel. S talán energiát, ihletet is merítünk, hogy a saját életünket édesebbé tegyük, legalább egy kislányos, pajkos mosollyal!
Ti mit gondoltok?

Forrás: www.graziadaily.co.uk/fashion/archive/2011/12/15/louis-vuitton-spring---summer-2012-campaign.htm

www.footluxe.com/2011/12/sweet-pastel-candy-campaign-by-louis-vuitton-spring-summer-2012/louis-vuitton-spring-summer-2012-ad-campaign-04/

nanasi.hu/

www.femina.hu/hazai_sztar/ordog_nora_lilu_atvaltozas_tokeletes_felesegek 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://angeltips.blog.hu/api/trackback/id/tr164406877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása