Voilà

Stílusmorzsák - S. M. S.

2012. május 27. 22:00

bella ragazza

0 komment

Hogy mindenkinek világos legyen az S.M.S., nem jelent többet Schiffer Miklós stílusánál. Csupán ennyi. Netán kevés? Szerintem nem igazán. Csupán annyi fér el e jelentésben, amennyit minden nőnek illik ismernie: finom ízlés, időtálló párosítás, lágy színek, tartás, elegancia, sok bájjal, nőiességgel. Eredeti profizmus.

Hogy gondolataimat fotókkal is díszítsem, fogadjátok nagyon sok szeretettel!

Itt a nyár, lehet kísérletezni a lágy anyagokkal, huncut hosszakkal. Ezek a lányok a minit ízlésesen oldották meg, persze ez függ a viselő korától, kiegészítőitől, s hogy mivel párosítja.

Egy kis könnyű, szellős, nyáresti viselet, nemcsak zajos nagyvárosba.

Cuki ruhák nyáresti könnyű partikra.

Aki szeretne kicsit sikkesebb lenni, vagy csak a nadrágot preferálja, ő is tud ugyanolyan légies, elegáns maradni.

Hogy kicsit szemezzek a jelenlegi AMERICA lázból, de tegyem ezt kellő eleganciával, íme ez a kedves összeállítás. A ruha bájos, a cipő pedig annyira szééép... :)

Bejegyzésem végére egy kis hazai, ma délután levadásztam első saját platform cipellőmet! Régóta álmodoztam egy visszafogott magasságú platform tipegőről, csak nem mertem elszánni magam, hogy viseljem is. Bár nem olyan hatásos, mint T. Erikáé az utolsó Angels' Spiriten, de nekem ez is nagy lépés. Hogy tetszik? Melyik összeállítást viselnétek szívesen?

   

Fottók forrása: www.facebook.com/SchifferMiklosStilus

0 komment
Megosztás:

Címkék: stílus cipő miklós schiffer

A bejegyzés trackback címe:

https://angeltips.blog.hu/api/trackback/id/tr214549784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása