Voilà

Ugye segítetek nekem?! ;)

2012. június 28. 07:19

bella ragazza

0 komment

Az Angels'Armyról biztosan sokan olvastatok. A múltkori Angyal Latte kóstoló is az ő szervezésük volt.

kapcsolat-lent.png

Most egy izgalmas versenyt hirdettek meg, ahol a főnyereményük az egy napos, exkluzív Angyalműhely részvétel.

angel_logo.jpg

Én erre már régóta vágyom, még nem volt lehetőségem megtapasztalni. Most lenne erre lehetőségem, de sok-sok kedves ember segítségére van szükségem! Kérlek, segítsetek! Mindössze 5 perc az egész....
A teendő annyi, hogy bejelentkeztek a facebook profilotokba, és megkeresitek az Angels' Army oldalt, azon belül is a Szárnyalj az Angyalokkal alkalmazást. Az alkalmazás linkje itt található. Tehát ezt kell like-olni, utána egy rövid regisztráció a következő lépés (egy kattintás), s utána a menüsorban a Szavazásra kell kattintani. Jelenleg két versenyző van, Líska Katkára (jómagamra) szavazzatok. :) S ami nagyon fontos: ne csak egyszer, hanem egymás után több napon keresztül voksoljatok, mert a verseny július 25ig tart. Tehát akár naponta! :)

Ugye szántok rám napi pár percet? ;) Nagyon nagyon szeretném, azon vagyok, hogy bevonzzam ezt is! Nagyon köszönöm!!!

0 komment
Megosztás:

Címkék: angels army

A bejegyzés trackback címe:

https://angeltips.blog.hu/api/trackback/id/tr834615988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása