Voilà

Hétfői lélekbúvár. Szeresd önmagad!

2012. július 30. 08:59

bella ragazza

0 komment

Jóreggelt! Neked is vannak nehéz napjaid, nagy csatáid, ami után órákig fejbe vagy vágva, s nem találod a helyed? Velem ez történt a napokban. S nemcsak egy irányból, hanem kettőből. Jár, kattog az agyad, s tudod, hogy te abszolút vétlen vagy, mégis pofont kaptál az embertársadtól? Nem akarsz vele foglalkozni, de mégsem tudod kiverni a fejedből? Bizony, megvolt.
De! Ami nem pusztít el, az megerősít. Bizony, igaz! Mert ilyenkor az ember lánya erőt, energiát kap a szeretteitől, s ha pozitívan próbál újraindulni az életben, bizony, a pozitív, buzdító jelzések megtalálják. Mert legyen millió barátod, legyél ismert, népszerű, szeressenek Téged millióan, ha igazán baj van, támaszt csak a családod ad.

S hogy még mélyebbre menjek, Neked kell megküzdeni, erősnek lenni, véleményt formálni, lezárni, s megerősödni. Mert ha lepereg az egész életed, az utolsó pillanatokban (legyen bár hatalmas, támogató, szerető család körülötted) csak Te fogsz számítani. Egyedül leszel magányodban...önmagaddal. S ha ezzel a személlyel, önmagaddal nem vagy megbékélve, nem vagy egyensúlyban, hiába volt a gazdag, tartalmas élet, a sok barát, az életed keserűen fog lezárulni.
Mert nincs olyan ember, aki azt mondaná, hogy  többet ért a külső élvezetek hajhászása, mint az, hogy önmagunkkal foglalkozzunk, s ismerjük önmagunkat. Aki ezt cáfolja, szerintem még önmagának is hazudik.

belsoharmonia.jpgFotó: öko natura

Én ebben hiszek. S Te hiszel valamiben? Vagy inkább a tudományos oldalon vagy, s a tények emberének tartod magad, mint Dr. Fred Jones a legutóbbi kedvenc filmemben?

Imádom ezt a filmet. Lazacfogás Jemenben. Első alkalommal nagy átéléssel követtem az eseményeket, nekem egy másik ikonikus kedvencemre hasonlít, Liz Gilbert Ízek, imák, szerelmeire. Ott a nő ment át nagy változáson, itt a férfi. Mindkettőt legalább háromszor megnéztem. Persze, az első alkalom varázsa elmúlt, de mégis különleges. Nézzétek csak a rövid bemutatóját:

0 komment
Megosztás:

Címkék: egyensúly szeresd önmagad

A bejegyzés trackback címe:

https://angeltips.blog.hu/api/trackback/id/tr124685952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása