Voilà

A női test, Victoria szerint

2012. augusztus 01. 06:57

bella ragazza

2 komment

Victoria's Secret, ismét. Angyalok, rózsaszínben. Ez a neve az új Victoria's Secret kampánynak, ami a csipkéről, édes romantikáról, szép lányokról, csini fehérneműkről szól. A gyönyörű három topmodell, Candice Swanepoel, Lais Ribeiro és Bregje Heinen pasztell színekben feszítenek. Lássuk a képeket!

victorias-secret3.jpg

victorias-secret7.jpg

victorias-secret5.jpg

victorias-secret2.jpg

victorias-secret1.jpgFotók: fashionista

A bejegyzés trackback címe:

https://angeltips.blog.hu/api/trackback/id/tr974689821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bulvármédiás => · http://kepviselo.blog.hu 2012.08.02. 07:12:08

Elnézve ezeket a lányokat elgondolkodom, hogy egyáltalán kinek akarnak szépnek mutatkozni (vagy ugyenez műveltető igével)? Mert a legtöbb férfinak biztosan nem, az olyan szent, mint az angyalok.

bella ragazza 2012.08.03. 06:45:04

@bulvármédiás =>: Lehet, hogy a legtöbb férfinak (szerinted) nem tetszenének ezek a lányok, bár ezzel nem értek egyet teljesen. Eltérve attól, hogy modellek, szerintem szépek, természetesek, csábítóak. És ez kell egy fehérnemű márkához.
S mivel nem csak férfiak élnek a földön, hanem sok sok nő is, szerintem vannak női követőik is. Vannak nők, akik szeretik a szépet, minőségit, képviselje azt akár egy másik nő. Nekem is nagy kedvenceim.
süti beállítások módosítása