Voilà

Nőies stílus, 3. blokk. Topánkák.

2012. augusztus 03. 07:24

bella ragazza

0 komment

Mai bejegyzésemben beszélgessünk a cipőkről.
Kevés olyan dolog van, ami jobban feldobja vagy tönkrevágja a megjelenésünket, mint egy pár cipő. Ha egy férfi személyiségére vonatkozóan képesek vagyun messzemenő kijelentéseket tenni pusztán a cipője állapota alapján, akkor képzelhetjük, hogy milyen hatással lesz egy nő stílusára, hogy mi van a lábán!

A megfelelő cipő kiválasztása elsőszámú szabály. Egy kitaposott félcipő jó, amikor metróra kell szállnunk, de mi van akkor, ha odaértünk a partira, és minden nő magas sarkúban virít? Olyan lesz, mint az első nap az iskolában: mi iskolaköpenyben vagyunk, míg a többi lány miniszoknyában.

Néha érdemes feláldozni a kényelmet a stílus oltárán. De azért nem mindig.

manolo_blahnik_002_2.jpg  Manolo-Blahnik-Campy-Mary-Jane-Pump.jpg
Fotók: Manolo Blahnik

Soha ne jusson eszünkbe feltűnően olcsó cipőt vásárolni. Az ember sok dolgon spórolhat, de az olcső cipő olcsőn is néz ki. A rossz minőségű bőr olyan, mint a műanyag. Töredezik és nyúlik, nem idomul puhán a lábfejhez, a talp leválik, a felsőrész valószínűleg ragasztott, így hamarosan elkezd szétfoszlani, és mivel nem követi a lábfejünk formáját, előtte még alaposan meg is kínoz bennünket.

Christian_Louboutin_Platform_Pumps_Rouge_original_img_1312868898.jpg  Christian_Louboutin_Platform_Pumps_Rouge_original_img_gallery_1312868898_1.jpg
Fotó: Louboutin cipők

A bejegyzés trackback címe:

https://angeltips.blog.hu/api/trackback/id/tr434693379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása