Voilà

Me.

2012. szeptember 03. 22:25

bella ragazza

3 komment

Újra itt. Vidám, mozgalmas nyári napok után, ismét folytatódik dolgos, munkábajárós korszak, vége a nagy utazásoknak, lazulásoknak, vendégségnek, lassan vége szakad a hintában üldögélős beszélgetéseknek, késő éjszakába nyúló grillezéseknek, kerti partiknak, perzselő napozásoknak...

Bízom benne, hogy az ősz még sokáig meleg lesz, s nem ér sokként a szürke, esős idő. De ne rohanjunk így előre. Rengeteg gondolat, téma formálódott bennem a nyáron, s lassacskán felidézem, megosztom őket. Kezdjük az elején.

Sok sok minden történt velem a nyáron. Nagy, látványos dolgok, vagy apró, belső ingerek, mindegyik hatott rám valamilyen formában. Nem tagadom, voltak csalódások is, egyes emberek őszinte, rosszindulatú kitárulkozásai, esetleg mások bezárkózása, nemtörődömsége.

Őszinte, egyenes, véleményformáló ember vagyok, olykor gyermeteg naivsággal. Ez a nyár kicsit az önbecsülésemet is megtornáztatta. S ugye, ami nem öl meg, az megerősít. Hát erősebb lettem. Köszönöm hát ezt a megpróbáltatást is. Ezáltal ismertem meg emberek igazi, tökéletlen, emberi oldalát. Többek közt ezek az apróságok is hoztak kisebb, nagyobb változást az életemben. Talán ennek leglátványosabb formája a külső változás. Nem igazán image váltás, hisz én mindig is ilyen voltam. Csupán frizurát változtattam. Az alábbi fotókon láthatod az eredményt. Ezek a fotók mutatják az elmúlt év viselt fazonjait, s aki ismer, tudja, mi melyik után következett.

Hajam blog_1.jpg

Hogy melyik a legjobb? Döntse el mindenki saját maga. Én tudom, nekem melyik tetszik igazán. :)

3 komment
Megosztás:

Címkék: nyár me haj 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://angeltips.blog.hu/api/trackback/id/tr164753554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morabora 2012.09.07. 01:10:45

Miért érzem, hogy nem úgy sikerült ez a nyár, ahogyan képzelted?...
Keserűség bujkál soraid közt.
Pedig az őszi eső hangulatában fedezheted fel igazán a nyári emlékek szépségét.
www.youtube.com/watch?v=MjpaTXIEaBA
Én nem tapasztalok változást.
Számomra az orrod jelenti az állandóságot. :)
Meg ami alatta van...

morabora 2012.09.07. 01:21:37

a net ördöge tréfálkozik...

bella ragazza 2012.09.07. 10:02:06

Igen, kétszer jött a kommented. :) De jobb kétszer, mint egyszer sem. Nem teljesen jól értelmezed a bejegyzést, a nyaram nagyon jól telt. Mindössze a blogírást egy ponton abba hagytam, s most szerettem volna valahonnan kezdeni. S ez a valahol nekem a frizura váltás volt, ami pont egy-két vegyes érzelemmel teli nap után jött. :) De ez csak egy része volt a nyárnak, ami remélem, nekem még nem ért véget! Ha jöttek is a dolgos hétköznapok, felelősség, stb., remélem, egy-két meleg nyári hangulatú órát sikerül majd a szeptemberbe becsempészni... :)
süti beállítások módosítása