Voilà

Inspirációk. Daloló ívek.

2012. szeptember 04. 11:31

bella ragazza

0 komment

A mai napunk egy abszolút SPONTÁN NAP. Ébredés után tervezgetjük férjemmel a harmadik, üresen álló vendégszobát. Talán eljött az ideje, hogy őt is berendezzük. Reggeli után körülnézünk a helyi bútorboltokban, melyik lenne a megfelelő kanapé/heverő oda. A második boltban megtaláljuk. Döntünk, fizetünk.

Az egészből felocsúdva már keresem a megfelelő tengerkék árnyalatot a vendégszoba falára. :) Délután festés várható... Holnap jön a kanapé... Hihetetlen... S hogy ne imádjak élni?? :)

De igazán, amiért belefogtam e bejegyzés szerkesztésébe, az a következő gyönyörű fotó. Annyira megfogott. Már régóta rajongok egy ilyen asztalért. Próbáltam egy ilyet beszerezni az előszobába tükör alá, sajnos nemjött össze. Azóta is imádom.

asztal.jpgFotó: falszín inspirációk


Ti mit szóltok hozzá?

A bejegyzés trackback címe:

https://angeltips.blog.hu/api/trackback/id/tr194754350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása