Voilà

Mennyei hétvége..

2012. szeptember 28. 10:01

bella ragazza

0 komment

Szeptember első hétvégéjére kitűztük célul, hogy pihenünk egy nagyot férjemmel. A nyár igen pörgősre sikerült, így a hétvége igazán megérdemelt volt...
Több wellness hotelt átnéztünk, végül a Greenfield Hotel Golf & Spa***** mellett voksoltunk, ami Bükfürdőn található. Nagy örömmel készültünk az útra, hisz igazán kettesben nagyon régen voltunk már...

Miután megérkeztünk Bükkfürdőre, átvettük a szobát. Péntek késő délután sikerült beköltöznünk, ami után a bárban elfogyasztottuk a welcome drinket, vacsiztunk egy jót, és célba vettük a wellness részleget. A szaunavilág összes részét meglestük és kipróbáltuk, úsztunk egy jót, s aznap pillanatok alatt elaludtunk.

Greenfield1.jpg

A szombat telis-tele volt energikus, vidám programokkal, sok új dolgot próbáltunk ki, amit azelőtt soha... Csak egy rövid ízelítő ezekből: tibeti yoga, golf, thai masszázs, petangue, szauna-úszás... Elsőre soknak tűnik, mégis mi mindent élveztünk... :) Az alábbi fotókon a thai masszőrökkel és az aranyos trénerrel, Fazekas Ritával vagyok látható. Ami a programokat illeti, abszolút kellemesen meglepődtem, összehasonlítva más, 5 csillagos szállodával itt egész napos, sokrétű, változatos sportporgramokkal szolgálnak. S ami nekünk, hétköznapi dolgozó embereknek nagy kedvesség, hogy ezért a szálloda nem számol külön költséget... :)

Greenfield3.jpg

A szobánk kilátása pazar volt, egyenesen a puha, zöld pályákra. Igazi nyugodt, pihentető környezet...
Ezt az idilli környezetet a fotón is láthatjuk.

4.jpg

Mi all inclusive csomagot választottunk. Ebbe korláltan étel, italfogyasztás tartozott, szauna-wellness világ használata, szobafoglalásnál bejelentett masszázsokra 30% kedvezmény, (ami jelentem ritkaság). Mi a páros thai masszázst választottuk, amit nagyon élvezünk. Nagy élmény volt! :) A masszászokhoz visszatérve hatalmas a kínálatuk, nemcsak különféle klasszikus, thai masszázsaik vannak, hanem különféle ázsiai masszázst is ki lehet náluk próbálni.

Szintén megemlíteném az ízletes konyhájukat. Az étterem harmonikus elrendezésű, saját teraszzal, hatalmas kilátással a pályákra és a tavakra, külön gluténmentes ételkínálattal, vegetáriánusok részére is. Tudatos étkezőnek tartom magam, itt viszont sokszor kellett magamnak Álljt! parancsolni, hisz csábítottak a finom falatok... :) Egy kis ízelítő:

Greenfield2.jpg

Ez a hétvége nagyon gyorsan elmúlt, a fantasztikus kiszolgálás, a kényelem és pihenés érzése megmaradt, a gyönyörű emlékekkel. Mindenkinek őszintén csak ajánlani tudom, hisz minden hibátlan volt.

Az érvényes akciókról, őszi kínálatról a Greenfield honlapján olvashattok. S ami fontos, különféle letölthető kuponokkal is csábítanak... :) Jó pihenést!

Nektek van-e hasonló TOP kedvenc wellness helyetek?

A bejegyzés trackback címe:

https://angeltips.blog.hu/api/trackback/id/tr84805247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása