Voilà

Stílusos vasárnap.

2012. szeptember 30. 08:09

bella ragazza

0 komment

Ismét fellapoztam Karen Homer mini stíluskalauzát, ebből szemezgetek...

"Azzedine Alaia divattervező, akit egészen testhez tapadó ruhái miatt Fóliakirálnyak is neveznek, valószínűleg tökéletes alakot vár el kreációi viselőjétől. Mi viszont fellélegezhetünk: a stílus nem jelent feltétlenül karcsúságot. Az igaz, hogy egy nő sosem lehet túl gazdag, de túl soványak biztosan lehetünk. Hallgassunk csak Wallis Simpsonra, aki egyik ritkán idézett mondásában így nyilatkozott a stílusról:
Nem vagyok szép nő. Egyetlen dolgot tehetek... Jobban kell öltöznöm, mint ahogy a többiek.

Ne olyan ruhákat keressünk, amikbe beleférünk, hanem olyanokat, amik ránk férnek. Senki sem néz ki jól olyasmiben, ami nem illik hozzá. Nem számít, mennyibe kerül, vagy mennyire jól szabott. Még egy 38-as méretű, macskajárású modell is úgy ki fog buggyanni egy nyolcas ruhából (angol méretezés), mintha válltömés lenne a lapockáján..." :D

tumblr_lxa2k8Z4nD1qabvx9o1_500_large.png
Fotó: divatmánia

A bejegyzés trackback címe:

https://angeltips.blog.hu/api/trackback/id/tr984810855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása