Voilà

Szép magyar anyukák - Réka

2012. október 02. 21:58

bella ragazza

0 komment

Ebergényi Réka, a klasszikus szépség
„23 évesen már úgy éreztem, öreg vagyok a modellszakmában” – meséli az egyik legtöbbet foglalkoztatott magyar szépség. Kevesen tudják róla, hogy arisztokrata származású, a felmenői között van például az az Ebergényi gróf, aki valamikor Széchenyi lányt vett feleségül. A nemesi család nagy része Mexikóban él, Réka nem nagyon tartja velük a kapcsolatot, a kékvérrel sem szokása hivalkodni – amíg nem megy a Buckingham-palotába, mondja, addig a származással nem kell foglalkoznia.
Réka szerint ma már másról szól a divat világa, mint a 90-es években, amikor ő kezdte a pályát, és amikor Naomi és Cindy a csúcson voltak. Azokban az időkben Réka karakterével, a klasszikus szépséggel bármit el lehetett adni, „ma már a karakteres arcokat keresik, mert az emberek a szokatlanra figyelnek fel”.
Szerinte sokan még mindig előítéletekkel és tévképzetekkel töltik meg a kulisszák mögötti világot, a képzelgések szerint a backstage-ben ömlik a pezsgő, és halmokban áll a kokain. „Lehet, hogy a 80-as években így volt, de ma nem így működik.” Szerinte a modellkedés életmód, amelynek a lényege, hogy az ember állandóan ugrásra készen álljon. „Nekem már megvan a kialakított rutinom – ez alkudozásról, egyeztetésről és kérlelhetetlen fittségről szól leginkább. Sokszor annyi energiám sincs, hogy megsimogassam a kutyám, miközben minden áldott nap hitelesen kell mosolyognom a fotózásokon, a partikon, de alapvetően mindenhol.” Réka legnagyobb vágya, hogy családanya lehessen. Brit barátjával Londonban él, egy sokak által irigyelt, régóta jól működő kapcsolatban. „Addig a beagle kutyámon gyakorolom az anyai ösztönöket. A barátom szerint egészen jól megy” – mondja nevetve.

Ez a cikk még tavaly készült a Marie Claire hasábjain, s immáron, 2 hónap múlva beteljesül az álma, hisz anyuka lesz... Addig is gyönyörködjünk szépséges kampányfotóin. Ezek csak ízelítők a hatalmas márkák közül...

réka lancome.jpg  rékal.jpg

réka.jpg  images.jpg

imagese.jpg
Forrás: Marie Claire

A bejegyzés trackback címe:

https://angeltips.blog.hu/api/trackback/id/tr934816732

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ebergényi Réka terhesen meztelen és hány 2012.11.13. 19:17:15

Kevés topmodellünk egyike, Ebergényi Réka nyolchónapos terhesen állt SP kamerája elé, hogy az "a művészet eszközeivel" bemutathassa, milyen megélni azt, amikor egy kiskrapek nő az ember lányának a hasában.  Íme az eredmény: 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása