Voilà

Show a dobozban... és ami mögötte van :)

2012. október 15. 22:45

bella ragazza

0 komment

Egy hete egy különleges napot töltöttem a férjemmel és barátunkkal. A helyszínt az MTVA székháza adta...
Igen, bejutottunk magyarország közszolgálati TV-jéhez! És nem is akárhová, egyenesen a DTK show felvételére. Amolyan különleges bánásmódban részesültünk, benézhettünk a kulisszák mögé, végig kísérhettük a műsor felvételét, találkozhattunk a szereplőkkel, bemehettünk a sminkszobába. Amolyan bónuszként tárlatvezetést kaptunk az épületbe, kezdve a Blue-box szobában, aztán a műsorvágó szobába, készíthettünk saját Híradót és sok érdekességet tudtunk meg...

Ami igazán meglepett, hogy a stúdió milyen hatalmasnak tűnik a TV-ben... érdekes volt látni, hány tucat ember dolgozik egy 50 perces műsoron... Végigkísérve az utolsó percig, a nap végére elismerően nyugtáztuk, nem könnyű 8 órán keresztül forgatni, mosolyogni, aktívnak maradni, kedvesen kérdezni... s közben oldani a fáradtságot a nézőtéren, poénkodni, vagánykodni. Ezt Kriszta mind győzi. Őszintén, felszíneskedés nélkül. Dícséret érte!

Ezért én rá voksolok csütörtök esténként, hisz tudom azt is, hogy megérdemli. Értéket képvisel a mai millió ál-tehetség kutató, reality show, érdektelen film, reklámokkal túltömött műsor mellett. Tegyétek ezt ti is, ha unjátok a kereskedelmi média-nyomást, amit naponta kapunk...

Az érdekes pillanatokat a lenti fotókon láthatjátok. :)

DTK3.jpg

DTK1.jpg

0 komment
Megosztás:

Címkék: TV MTV DTK show D. Tóth Kriszta

A bejegyzés trackback címe:

https://angeltips.blog.hu/api/trackback/id/tr324850937

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Show a dobozban... és ami mögötte van 2012.11.04. 12:00:01

Ezért én rá voksolok csütörtök esténként, hisz tudom azt is, hogy megérdemli. Értéket képvisel a mai millió ál-tehetség kutató, reality show, érdektelen film, reklámokkal túltömött műsor mellett.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása