Voilà

Önismereti öröm tréning - 1. blokk

2012. október 16. 22:16

bella ragazza

0 komment

Nyugalom, egyensúly, harmónia, spiritualitás...
Zen, jin-jang, feng-shui, ezo...

Manapság hétköznapi, divatos dolgok. Valaki utálja, van aki szereti, beépíti mindennapjaiba. Igen, nekem is a részemmé vált, sok-sok olvasás, ismerkedés után. Mára elmondhatom, hogy jó kis pozitív bázis alakult ki a lelkemben. Ebből mindig tudok meríteni...

Aki még úgy érzi, nem teljesen talált magára, vagy egyszerűen csak csalódás érte, s most szeretne megerősödni, sok bizalommal ajánlok egy könyvcsokrot, ami az én életutamat is keretezte. Akik ismernek, úgy látják, jó irányba fejlődök, s igen, saját magamon is érzem, hogy kell, hogy az ember időnként ne csak a testével, hanem inkább a lelkével foglalkozzon.

A spirituális vonalam nagyon régen kezdődött, talán Rhonda Byrne - Titok könyvével. A történetben az a humoros, hogy ez a könyv egy jó ideig ott volt az orrom előtt. Nagy volt a megmozdulás, a reklám a megjelenésekor. Akkor még nem érintett meg, Egy idő után az Elle cikkében olvastam a Gazdagnőkről, Gazdagmamiról és a Hősnőkről. Aki ismeri őket, tudja, miről, kiről beszélek. Nagy részben hozzájárultak a spirituális fejlődésemhez, ami azóta is tart...

thumbnail.php.jpgFotó: tollal.hu

De térjünk vissza a Titokra. Lassan, de biztosan megérett az idő, hogy elolvassam a könyvet. Sok érdekesség van benne, sok gyakorlatias, és sok álalános frázis is. S hogy nekem mi maradt meg belőle az évek elmúltával? Talán az, hogy sors, véletlenek, végzet nincs. Vagyis nem a maga értelmében. A sorsát mindenki maga alakítja. Tehát ahelyett, hogy hibáid, rossz döntéseid másra kennéd, vagy azt mondanád, a sors akarta, gondolj arra, hogy ez csak kifogás... Lehet, téged megnyugtat, de segítséget nem nyújt. Tudnod kell kezelni minden helyzetet, mert ezeket te hívtad magadhoz! Hát tanulj belőle.

A sorozatom második blokkjában következő ikonikus könyvemről fogok megemlékezni...

A bejegyzés trackback címe:

https://angeltips.blog.hu/api/trackback/id/tr74823836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása