Voilà

Gyönyőrű, hosszú hétvégét, emberek! :)

2012. október 21. 01:16

bella ragazza

0 komment

Ti mivel töltitek a megérdemelt hosszú víkendet? Bevallom, nekem az első nap mozgékonyan telt... Rövid bevásárlás, intézkedés, jóval hosszabb takarítás, rendezkedés...
Az otthonomat őszi színekbe öltöztettem, hisz röpke pár hét, és már a telet üdvözölhetjük! Persze előtte élvezzük még a jó időt, a késő őszi melegséget.

Több barátom is e hétvégén a wellness mellett tette le voksát, s bizony nekem is eszembe jutott az utolsó, s egyben legcsodásabb wellness hétvégém élménye a Büki Greenfield Hotelben. Azóta is mindenkinek szívből ajánlom. S mint ismert, a bolha hátán is megtalálom a pattanást, ritka az a hely, ahol én teljesen elégedett vagyok.

A Greenfield Hotel Golf & Spa ****superior egy ilyen hely. A személyzet kedves, a környezet megnyugtató, s magas kategóriájú szállodáktól eltérően, nem kérnek el külön csillagászati összegeket egy kis plusz sportprogramért, egy parkolásért, vagy egy plusz szivességért... Sőt! :)

static_2_91f2141c25833add10be32c31ac89693.jpg

A 4**** superior besorolású szálloda és az őt körülölelő 18 lyukú championship minősítésú golfpálya közel 1 millió m2-en fekszik. A Greenfield Hotel a wellness és a golf szállodák egyedi kombinációját kínálja.
Egy kis infó arról, mílyen szempontból minősítették már e helyet:
Legelsőként elnyerte a szálloda az Aranynap díjat, Magyarország legígéretesebb, 2011-ben megnyitott szállodájaként.  Ezután az Utazó Magazin olvasóinak és a szakma képviselőinek véleménye alapján 2011-ben az Év golf pályája díjat a Greenfield Golf Bük érdemelte ki. Emellett egy külföldi elismerést is elnyert a négy csillag superior szálloda: a Fit Reisen utazási iroda prémium minősítését kapta meg Gyógy és egészség kategóriában. A legfrissebb hír pedig a szálloda szolgáltatásai mellett a menedzsment elismerése is, hiszen az év Ifjú szállodása díjat 2011-ben szállodánk értékesítési és marketing igazgatója kapta.

static_2_caec9a9a96fac385bb19e5a8c91fa055.jpg

2012-től a Greenfield szobafoglalás all inclusive ellátást jelent vendégeik részére, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

• gazdag választékú büféreggeli
• ásványvíz, gyümölcslevek, kávé, tea korlátlan fogyasztása a teljes tartózkodás alatt
• ízletes büféebéd 2 féle leves, 2 féle főétel, salátabüfé, desszert választékkal
• édes pillanatok délután kávéval  és süteménnyel
• ínycsiklandozó büfévacsora (2 féle leves, 5 féle főétel, előételek, sajt-, desszert-, salátabüfé),
• csapolt sör és folyóbor korlátlan fogyasztása a vacsora alatt a Seasons étteremben és a Piano bárban naponta 22:00 óráig.

 A „Greenfield All Inclusive” egy igazi wellness szállodai szolgáltatás, mely még inkább teljessé teszi a pihenést és feltöltődést. Fontos, hogy a folyamatos étel és italkínálat az egészség és a mértékletesség jegyében járuljon hozzá a wellness életformához. A Greenfield All Inclusive kínálatában egészséges gyümölcslevek, friss saláták, zsírszegény húsok, teljes kiőrlésű péksütemények mindenkor megtalálhatóak. A „Greenfield All Inclusive” keretein belül az alkoholos italok fogyasztása is megengedett az esti órákban, ezzel is hozzájárulva a vacsora utáni kis lazuláshoz.

static_2_cfe74c1b24809687ce2bdc00f0b9d5b8.jpg

static_2_496b7750deb9651ce93432bf46077cc8.jpg

A Greenfield Hotel Golf & Spa fő vonzerejéhez tartozik a saját gyógyvize. 718 m mélyről tör fel közvetlenül a hotel alól a 38,5 C° hőmérsékletű termálvíz.

A gyógyvíz nátriumban, káliumban, kalciumban, magnéziumban, kloridban és hidrogén-karbonátban gazdag, és ezáltal mozgásszervi-, izom-, és neurológiai problémák kezelésére, sportsérülések utáni rehabilitációra és utókezelésre javasolt. A gyógyvíz nagyon jól fellazítja a letapadt izmokat, erősíti az immunrendszert. Növeli az ellenálló képességet és három funkciót ösztönöz, melyek a testet és a lelket kötik össze: a tudatalattit, a mirigyeket és az immunrendszert. Pozitív hatást érezhetünk bőrünkön, légző rendszerünkön és javítja mozgékonyságunkat.

static_2_977081a1d119301a076ee36e9ee36aa9.jpg

static_2_5a4573d802fd281aa575a3fb88a604bf.jpg

A sportosabb életformát kultiváló vendégek animációs és sport programokon, mint például jóga vagy streching órákon próbálhatják ki magukat vagy éppen a TechnoGym kardio és erősítő gépekkel felszerelt fitness teremben, esetleg a golfpályán múlathatják az időt. Itt nem unatkoznak a görkorcsolya vagy nordic walking kedvelői sem, a kerékpárosok pedig a hetedik mennyországban érezheti magukat, mert egészen az osztrák határig eljuthatnak két keréken. A pannon klíma és az idillikus táj remek feltételeket biztosít az élvezetes golfjátékhoz, a szabadidő kellemes és aktív eltöltéséhez. A több mint 100 hektáros terület központi részén Magyarország első nemzetközi, 18 lyukú „Championship" golfpályája található.

static_2_a2400f449a59c29bd9ba3a679dc173b2.jpg
Fotók: greenfield.net

Az itt töltött hétvége alatt én is kipróbáltam a Golfot, s igazán megkedveltem, mert nyugtató, pihentető sport, ami teljesen ellazít. Érdemes kipróbálni ezt a helyet, nem mindennapi élmény.

0 komment
Megosztás:

Címkék: wellness spa Bük Greenfield Hotel

A bejegyzés trackback címe:

https://angeltips.blog.hu/api/trackback/id/tr384860372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása